Elisabeth Van Cleemput

Elisabeth startte de praktijk na haar drie jaar ervaring in Zwitserland. Daar begeleidde ze oa de Zwitserse nationale langlaufploeg op olympisch niveau. Dit was een mooie aansluiting op haar studies van Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie.

Ze ontwikkelde hierdoor interesse voor holistische benaderingen en volgde nog verscheidene opleidingen zoals Manuele Neuro Therapie en Osteopathie. 

Als gediplomeerde Osteopathe D.O.  ligt haar zwaartepunt in het behandelen van volwassenen en baby's met o.a. reflux problemen.

Ze bekijkt de patiënt in zijn totaliteit: levensstijl en voeding zijn haar stokpaardjes. Ze probeert de patiënt volledige ontspanning te geven om daarna weer resistenter te zijn tegen de druk van de snelle wereld .

Elisabeth is gedeconventioneerd.

Sarah Schoofs

Sport is belangrijk voor Sarah zodat ze voor de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegings-wetenschappen koos. Hier en tijdens haar werk als fitnessbegeleider en personal coach is de interesse voor kinesitherapie gegroeid met de opleiding als gevolg. De mechanismen achter blessures en deze helpen herstellen boeien haar.

Sarah volgt regelmatig bijscholingen om mee te zijn met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en behandeltechnieken. Ze volgde Manuele therapie voor verdieping en Lymfedrainage ad modum Vodder. Dry needling was de laatste specialisatie.

Als vrijetijdsbesteding doet Sarah aan zaalvoetbal, klimmen en mountainbiken. In vakanties komen de frisse berglucht en ongerepte natuur aan bod.

Sarah is geconventioneerd.

Kirsten Vrolix

Kirsten studeerde af in juni 2015 als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KULeuven.

Daar ze de patiënt meer in zijn geheel wil bekijken startte ze in september 2015 de opleiding Osteopathie. Hier leert ze de invloed van de organen en de hersenvochten op het lichaam te onderzoeken en zo nodig te behandelen. Ook de nadelige invloed van een foute postuur probeert ze met osteopathie te corrigeren.

In oktober 2015 volgde ze een korte opleiding Lymfedrainage in Utrecht. Hiermee kan ze patiënten helpen die kampen met postoperatieve zwellingen.

Kirsten is geconventioneerd.

Aurélie Georgis

Aurélie is in 2014 afgestudeerd als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KULeuven. Hierop volgde direct een bijkomende master Pediatrie, waarbij ze 2 maanden als stagiair meegewerkt heeft in een Zwitsers Medisch Pedagogisch Instituut (MPI). Hierna heeft ze zich 6 weken lang als vrijwilliger ingezet in Senegal voor het behandelen van kinderen met motorische beperkingen.

In 2015 combineerde ze haar werk in de praktijk met een postgraduaat Manuele Therapie aan de UGent.

Ondertussen is ze zich steeds blijven bijscholen over o.a. het schoudercomplex,  zwangerschapsbegeleiding en lymfedrainage ad modum Vodder.

In haar vrije tijd speelt ze Veldhockey bij KHCLeuven en maakt graag verre, avontuurlijke reizen.

Aurélie is geconventioneerd.

Leen Grymonprez

Leen studeerde in 2017 af als kinesitherapeut aan de KU Leuven. Nadien behaalde ze het postgraduaat in de manuele therapie aan de universiteit van Gent.

Ze volgde ook de opleiding internationale samenwerking Noord-Zuid aan de UCLL. Dat jaar woonde ze 6 maanden in Sri Lanka, waar ze werkte in een opvangtehuis voor kinderen en vrouwen met een fysieke en mentale beperking.
Leen schoolt zich voortdurend bij om up to date te blijven. Het voorbije jaar volgde ze bijscholingen zoals loopanalyse en “nutrition in sports and rehab”.

Leen vindt het belangrijk om de bewegende mens in zijn unieke omgeving te bekijken.  Dit probeert ze zo veel mogelijk toe te passen tijdens haar behandelingen. 

Zelf is ze erg geïnteresseerd in sport en in haar vrije tijd trekt ze dan ook graag haar loopschoenen aan. Wekelijks traint ze bij haar atletiekclub in Leuven. Daarnaast doet ze al sinds haar kindertijd aan tapdans.

Leen is gedeconventioneerd.

Wout Gommers

Wout is een gedreven kinesitherapeut die in 2018 afstudeerde aan de KU Leuven. In 2020 behaalde hij zijn postgraduaat Manuele Therapie aan de KU Leuven.

Wout is zelf sportief en probeert dit ook door te trekken in zijn behandelingen. Wout doet aan voetbal, lopen en fietsen op recreatief niveau.

Door zijn ervaringen met blessures kan hij mensen hier goed bij begeleiden. Hij heeft dit sinds april 2018 kunnen optimaliseren bij de jeugd van OHL.

Wout werkt ook deeltijds in het woonzorgcentrum De Wingerd. Hierbij ligt de nadruk op een gezonde levensstijl en hoe dit te optimaliseren.

Wout is geconventioneerd.

Julie Verluyten

Julie is afgestudeerd als Master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in juli 2021 aan de KU Leuven.

Bijleren en zichzelf verdiepen in verschillende domeinen uit de kinesitherapie is iets wat ze graag doet. Ze vindt dit ook heel belangrijk om op deze manier optimale behandelingen te kunnen verlenen.

Ze heeft een grote interesse in de bewegende mens en bekijkt de mens graag in zijn/haar totaalplaatje, waarbij ze rekening houdt met verschillende factoren. Haar motto is ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’.

Zelf hanteert ze ook een actieve levensstijl en sport ze het liefst in de natuur. Op recreatief niveau houdt ze ervan om een ritje te maken met haar gravelbike. Op competitief niveau rijdt ze paard met als discipline dressuur.

Julie is geconventioneerd.